bar mobil nunta 1

De o perioada buna de timp cocktail barul mobil la nunta nu mai este doar un moft sau un serviciu extra ci mai mult un must have pentru miri cat si pentru invitati.

Fie ca vorbim despre spirits precum vodka, rom, gin, whisky sau ceva mai exotic si mai special precum Hptnotiq sau Chambord, alcoolul si cocktail-urile fac parte din viata noastra de zi cu zi.

Aici vorbim desigur despre serviciile profesionale pe care barmanii cu experienta in mixologie, flair si barista le stapanesc si le pun la dispozitie in acelasi format si cu aceeasi pasiune pe care o au in propria „bucatarie” folosind barul mobil.

Principalele elemente pe care trebuie sa le aveti in vedere sunt aspectul  barului, profesionalismul barmanilor si calitatea calitatea cocktail-urilor, toate fiind importante in egala masura.

Prin aspectul barului ne referim la designul si calitatea acestuia. Sunt sigur ca toti cei interesati de un cocktail bar mobil au facut un mic studiu de piata pentru a isi forma o idee despre ce ofera agentiile de bar.

Piata este destul de variata iar acestea vin in diverse stiluri si marimi. La baza toate au acelasi scop, sa ofere barmanului un spatiu in care sa isi desfasoare activitatea. Cu toate acestea, aspectul si functionalitatea lor variaza foarte mult.

Exista baruri mobile mai simple precum cele din lemn care au strict rolul de a oferi barmanului un spatiu de lucru. Din pacate aspectul si functionalitatea barului reprezinta un minus pentru invitati cat si pentru barman. Din cauza marimi reduse, a designului si a materialelor folosite acesta nu este foarte practic, se vede tot ce se afla in interiorul acestuia si nu are un aspect foarte placut. Este intradevar o solutie de bar mobil dar doar in anumite conditii.

O alta varianta sunt barurile din plastic alb care au un aspect placut si de multe ori sunt luminate in intregime cu diverse culori. Acestea sunt modulare, asa ca marimea lor poate fi adaptata in functie de anvergura evenimentului. Minusurile lor sunt calitatea proasta a materialului care se observa imediat la contactul cu acesta iar functionalitatea acestora este redusa din cauza designului realizat doar pentru aspect.

Cel mai bine este sa va indreptati atentia catre un bar mobil gandit si construit de catre agentia respectiva.

Noi am ales sa proiectam si sa construim barurile mobile de la zero pentru a putea obtine un design elegant si eficienta maxima. Ne-am dorit sa putem oferi un cocktail bar mobil unic dar in acelasi timp sa putem livra cocktail-urile cat mai rapid si calitativ posibil.

Bar Plastic
bar mobil evenimente corporate

Un alt aspect foarte important este profesionalismul barmanilor. Un barman profesionist nu trebuie doar sa cunoasca retetele cocktail-urilor, acesta trebuie sa fie creativ, carismatic si ospitalier. Acest mix de calitati sunt cheia catre un eveniment reusit unde barmanul nu este prezent doar pentru a prepara bauturi, rolul acestuia devenind unul foarte important in care socializeaza cu invitatii, ii ajuta sa isi aleaga bautura, creaza atmosfera si nu in ultimul rand, isi transpune pasiunea prin cocktail-urile realizate pentru obtinerea unui eveniment memorabil.

barman profesionist evenimente
barman evenimente romania

Am ajuns si la cea mai delicioasa parte, cocktail-urile si shot-urile, motivele pentru care voi solicitati acest serviciu. Toate cele mentionate mai sus influenteaza si contribuie la calitatea cocktail-urilor si in mod direct la satisfactia voastra si a invitatilor. Un alt factor important care influenteaza calitatea bauturilor sunt ingredientele folosite, aici ne referim la siropuri, esente, bitter-uri, fresh-uri, chiar si decoruri, acestea stau la baza cocktail-urilor oferind gust si unicitate.

cocktail bar mobil corporate romania
cocktail evenimente corporate sighisoara
cocktail bar mobil shots

Toate aceste detalii sunt importante atunci cand incepeti sa cautati cocktail barul mobil potrivit pentru una dintre cele mai importante zile din viata voastra, nunta.
Speram ca  am reusit sa contribuim cu sfaturi utile pentru alegerea unui bar mobil potrivit.

 

Mojito Events Agency

www.mojitoevents.ro

Tel: 0744879380

error: Conţinut protejat! © Mojito Events Agency